Rit&Cad är en uppskattad leverantör som ständigt får fler uppdrag, och har därför alltid dörren öppen för nyckelpersoner som kan vara med och växa tillsammans med företaget. Framgången bygger på våra kompetenta och engagerade medarbetare.
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få arbeta med en framgångsrik och intressant produkt, den senaste tekniken och många välkända kunder.
Läs mer om våra lediga jobb nedan och skicka gärna in din ansökan redan idag.


Programutvecklare
– Är du driven, nyfiken och duktig på att utveckla IT-lösningar? Ja, då det är just dig vi söker. Du har en hög ansvarskänsla och kan hålla flera bollar i luften samtidigt. En hög kommunikativ och social förmåga samt en känsla för helheten i projekt är en förutsättning för tjänsten. Vi ser personliga egenskaper och driv som en viktig merit.
Beskrivning av kvalifikationer: Vi tror att du är systemutvecklare eller programmerare. Tjänsten ställer krav på breda kunskaper inom IT, allt från Officepaket till mer avancerad system- och programmeringsförståelse. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom programmering (HTML ASP, .NET och PHP), Databas hantering (MS-SQL, MySQL), Web server administration (IIS, Apache), Felsökning operativsystem (Windows Klient & Server, Linux). Du måste även kunna arbeta självständigt och planera ditt arbete. God kommunikationsförmåga, både i tal och skrift, goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Arbetsbeskrivning i korthet: Du kommer att få utföra nyinstallationer, underhållsarbeten, utveckling och felsökning av vårt egenutvecklade dokumenthanteringssystem. Uppdrag hos kunder på andra orter i Sverige kan även förekomma. Våra kunders miljöer är vanligtvis baserade på Windowsklienter och Windows Server.


Intresseanmälan

Det går också bra att skicka en allmän intresseanmälan till uppdrag@ritocad.se och berätta mer om dig själv.
Varmt välkommen med din ansökan!